Noppes op Hubzilla facebook Naar Cyclos
LOG IN! voor forum, lastminutes enz.
rekeningwoord
wachtwoord
 (voor rekeningtoegang klik hieronder)
leden ingelogd: 0, gasten: 18

Zon. 25-02-2024: Creatief met Noppes. Een winterse activiteit op het Noppeskantoor.

Het maken van de versieringen voor het Noppesfeest was zo gezellig, dat het idee is ontstaan om vaker bij elkaar te komen en van alles te creëren. Het plan is om een keer per maand op een zondagmiddag iets creatiefs te gaan doen in de Noppesruimte.

Ieder neemt haar/zijn eigen werkje en materialen mee. Brei, haak of knutselwerk. Maar ook je sokken om te stoppen. We kunnen elkaar helpen en nieuwe ideeën opdoen. Als iemand goed thuis is in een bepaalde techniek kunnen we daar een workshopje van maken.

De eerste bijeenkomsten waren op 17 december 2023 en 21 januari 2024. Op zondag 21 januari  zijn er bij de tweede Noppes Creatief sokken gestopt, broeken gepimpt en broeken vermaakt, in een  gezellige sfeer.

naam

De volgende Noppes Creatief is zondag 25 februari. Vanaf 13:00 tot 17:00 uur.

Het is open inloop, dus je hoeft niet op tijd te zijn.
Plaats: Noppeskantoor, Ketelhuisplein 41.

Noppes zorgt voor koffie en thee. Neem zelf wat lekkers mee.

De volgende data zijn op de zondagen:
25 februari en 10 maart.

Groetjes FINE (Annemiek) en DOPHEIDE (Erica).


Zat 8 juni: LETS-Talk #2 in Hilversum. Bijeenkomst met alle Lets verenigingen. Vanaf 13.30 uur

Ineke van Lets Alkmaar schrijft:

Beste LETS-vrienden,

Acht jaar geleden nodigde Floris Hollestelle van LETS Amsterdam (Noppes) 70 collega-verenigingen uit heel Nederland uit om elkaar in Amsterdam te ontmoeten en op 10 juni 2016 ontvingen we in Buurtsalon Jeltje 15 'munten', ook één uit België. De zaal was bomvol, het was heel gezellig, inspirerend en informatief: de bijeenkomst was een groot succes!

Het wordt hard tijd om dit weer eens over te doen. We zijn heel benieuwd wat er in de tussenliggende jaren in LETS gebeurd is. Noppes vierde onlangs zijn 30-jarig jublileum! Floris, Ineke (LETS Alkmaar) en Jane (LETS 't Gooi) hebben de handen ineen geslagen. EN....we hebben het voor elkaar gekregen! Schrijf het alvast in je agenda:

Za 8 juni 2024: LETS-Talk #2 te Hilversum. Komen jullie ook?

Om elkaar te ontmoeten, te vertellen wat we meemaken, inspiratie op te doen en contacten te leggen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Jane en haar LETS t Gooi zorgen voor een goede gezamenlijke maaltijd.

Voor onze planning willen wij alvast graag weten of jullie vereniging naar de LETS-Talk #2 dag wil komen, en met hoeveel mensen. In de zaal passen 100 gasten.

Willen jullie alleen op de hoogte gehouden worden? Kan ook. Als je dat aangeeft, krijg je i.e.g. het eindverslag van de dag – zie de bijlage van deze mail (verslag LetsTalk#1).

LETS-Talk#2 dag: de grote lijn

Inloop: vanaf 13.30u, start programma: 14 u, afsluiting: 21-22 uur.
Programma: introducties van de verschillende LETS-en andere aanwezigen; ronde tafelgesprekken rond actuele LETS-themas en dilemma's (nadere info volgt); gezamenlijke maaltijd: 18u; verder zijn er hapjes en drankjes – en sfeer!
Locatie: Annagebouw (naast st. Vituskerk), Emmastraat 1, Hilversum. 7 min. lopen van station Hilversum. Het Annagebouw staat achter de Vituskerk, aan de Schapenkamp.
Bijdrage in de onkosten (incl. maaltijd): 10 euro pp (plus kleine bijdrage drankjes).
N.B. Voorproefje: verslag LETS-Talk #, juni 2016 (zie bijlage).

Vragenlijst

Aansluitend op deze mail zullen we nog een kleine enquête rondsturen met vragen over jullie LETS /ruilkring. Begin april zullen wij de officiële uitnodiging versturen met de verdere details over het programma van de dag.
Voor vragen en aanmeldingen mail Ineke:
inekev6@gmail.com of bel Floris (0634848243).

Wij zien er naar uit om jullie te ontmoeten!

Hartelijke groet van de organisatie:
Floris (initiatiefnemer / NOPPES Amsterdam), Ineke (LETS Alkmaar), Jane (LETS 't Gooi)


Noppeskantoor open op dinsdagen 11.00 tot 14.00 uur

Noppeskantoor is OPEN op DINSDAG van 11.00 tot 14.00 uur.
Telefoon tijdens het spreekuur 020-4288080.