Noppes op Hubzilla facebook Naar Cyclos
LOG IN! voor forum, lastminutes enz.
rekeningwoord
wachtwoord
 (voor rekeningtoegang klik hieronder)
leden ingelogd: 0, gasten: 39

Waarom zou je lid worden? Bekijk de Noppesflyer.

Je kunt op 2 manieren lid worden:

A. .. via de digitale aanmeldprocedure (3 stappen):

1. Vul hier (opent een nieuw venster) je digitale profiel in.
Belangrijk is de keuze van je rekeningwoord (alias). Onder deze naam ben je bekend en handel je binnen NOPPES. Je kunt dit later niet meer veranderen. Dit rekeningwoord moet uniek zijn binnen noppes en heeft maximaal 8 karakters (en bestaat uit letters en/of cijfers).

2. Maak je (proef)lidmaatschapsgeld over: IBAN: NL55 TRIO 0320 1970 18, tnv Vereniging NOPPES, ovv: je Rekeningwoord en: Betaling lidmaatschap.

3. Wil je korting? Je krijgt 2,50 eu korting, als je je contributie betaalt per automatische incasso (AI) - ook 2,50 eu korting , als je een Stadspas hebt - en 5,00 eu korting: als je betaalt per AI en een Stadspas hebt.

B. .. of kom langs op kantoor:

Adres: Ketelhuisplein 41, 1054 RD Amsterdam Open: dinsdag van 11.00 uur  - 14.00 uur. Bel s.v.p.even van te voren of er daadwerkelijk iemand aanwezig is: 020 428.80.80. We helpen je dan direct op weg.

Meer informatie over het lidmaatschap:

Reguliere contributie: 20 euro p/jr

De contributie is op dit moment 20 euro per jaar en dient voor kantoorhuur, computers, hosting website, en overige kosten die niet in noppen betaald kunnen worden, of diensten die niet door vrijwiigers kunnen worden verricht.

Proeflidmaatschap: 1 euro half jaar

Vul je digitale profiel in (zie verder naar beneden) en
maak €1,00 over naar de Vereniging Noppes (IBAN: NL55 TRIO 0320 1970 18).

Regels proeflidmaatschap

Je kunt een half jaar proefid zijn, daarna geldt de gewone contributie. 
Een proeflid mag niet rood staan (voor gewone leden geldt een kredietlimiet van -25 noppen).

Een nieuw proeflid mag niet eerder lid geweest zijn van Vereniging NOPPES.  
Proefleden kunnen binnen twee dagen advertenties plaatsen en gaan handelen.

Van een proeflid wordt wel verwacht dat je één van de Noppesactiviteiten bezoekt (zoals Culinair: zie agenda) om kennis te maken met andere leden. Die kunnen je helpen om noppes te gaan verdienen en uitgeven, hoe je met de software (Cyclos) omgaat, etc. . 

Wat praktische informatie:

Noppen verdien je door goederen te verkopen of diensten aan te bieden. Je kunt natuurlijk aanbieden wat je maar wil - of alleen doen waar je goed in bent of je affiniteit ligt.

Kijk ook elders op de site.

Rekeningwoord (alias) en wachtwoord voor de web site en Cyclos

Je krijgt een eigen 'Noppes'-rekeningwoord (alias) en een noppen-rekeniing en digitale administratieruimte in Cyclos (advertentie- en ebankingsoftware - niet te verwarren met de Noppeswebsite). Je krijgt ook een wachtwoord. Dit is hetzelfde voor zowel de NOPPES website als om in te loggen op Cyclos. Je kunt dan gratis advertenties zetten en je voordeel doen met een veelheid aan andere netwerk mogelijkheden.

Als je met NOPPES wilt stoppen:

Stuur een maitje naar: info@noppes.nl.
LET OP! Doe het wel vóór de aanvang van het nieuwe contributiejaar, anders ben je toch contributieplichtg!

... wat te doen als je rood staat

Als je met NOPPES wilt stoppen, terwijl je een noppesschuld hebt, dan moet je deze schuld eerst terugverdienen in noppen. Lukt dat niet - of wil je dat niet - dan moet je je schuld in euro's terug betalen.

We wensen je veel plezier toe bij NOPPES!