Noppes op Hubzilla facebook Naar Cyclos
LOG IN! voor forum, lastminutes enz.
rekeningwoord
wachtwoord
 (voor rekeningtoegang klik hieronder)
leden ingelogd: 0, gasten: 15

VACATURES

NOPPES is een vrijwilligersorganisatie

NOPPES heeft sinds 1 januari 2011 geen subsidie meer en draait nu alleen op vrijwilligers. Inmiddels zijn we daaraan gewend, het gaat goed. Toch zijn er altijd wel nieuwe mensen nodig, al was het maar voor de doorstroming, en omdat het met meer mensen gezelliger werken is. Aan je eigen vereniging werken, kan ook heel leuk zijn .

In bepaalde gevallen krijgen vrijwilligers een vergoeding in noppen per uur (bijvoorbeeld 5 noppen p/u voor werkzaamheden op kantoor, en bestuursleden krijgen het bescheiden bedrag van 40 nop per maand).

Als je ook wat wilt doen, mail dan met info@noppes.nl

Wat is er zoal te doen bij NOPPES?

Aktiviteiten: ruilmarkten organiseren, meehelpen culinair, zelf iets doen ...

We horen graag van je als je een keer wilt meehelpen bij het organiseren van een culinair, een ruilmarkt of andere activiteit.

Geen echte vacature, maar ... Als je zelf iets wilt organiseren neem dan contact op met het bestuur. In sommige gevallen kun je een vergoeding krijgen, of hulp bij de organisatie.

Kantoor

Op het kantoor aan het Ketelhuisplein is altijd wel een extra kracht welkom die goed met een pc overweg kan.

Automatisering

Heb je speciale computervaardigheden, zoals kennis van besturingssystemen (Windows / Linux) en/of netwerken en/of web design, dan brengen we je graag in contact met de ICT-groep. Fijn als je je kennis ook kunt overdragen aan anderen, c.q. leden met computerprobemen.

Redactie: website, nieuwsbrief, sociale media

De redactie bestaat nu uit drie kernleden, die de digitale Nieuwsbrieven maken en aan de leden versturen, en de website onderhouden, met name de Agenda, het Journaal met de verslagen en foto's, en de Mededelingen

Content wordt vaak door leden per mail aangeleverd (maar misschien wil je zelf ook wel wat maken). Jij moet dan de tekst lay outen zodat ze in het gebruikte stramien past, foto's op maat maken, en indien nodig, de teksten editen.

Enig gevoel voor vormgeving en Nederlandse taal komt daarbij natuurlijk goed van pas. We gaan ervan uit dat je wat handigheid met computers bezit en gebruik van het Content Management System wilt leren. Je wordt vanzelfsprekend ingewerkt!

We hebben een FaceBook- en een Twitter-account, maar doen er niets mee. Is dat iets voor jou, en denk je dat je bijvoorbeeld een Noppesgroep op FaceBook tot bloei kunt brengen, meld je dan zeker aan!

Boekhouding

Gevraagd: iemand die mee wil helpen de jaarlijkse noppenbalans bij te houden.

Overigens, ook bij de euroboekhouding en verwerking van de jaarstukken kunnen we wel iemand met wat gevoel voor cijfers erbij gebruiken.

PR

Gevraagd: nieuwe PR medewerker. Wie volgt MAGNANI op?