facebook Naar Cyclos
LOG IN! voor forum, lastminutes enz.
rekeningwoord
wachtwoord
 (voor rekeningtoegang klik hieronder)

GELD en ECONOMIE

De officïele sites van de Europese Centrale Bank (ECB) in Frankfurt; en die van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB)

Kijk wat Mike Maloney heeft te zeggen over geld, (centrale) banken en nog veel meer .. in zijn Videos en zijn website The hidden secrets of money

Econoom Richard Werner maakte een documentaire over de invloed van de Japanse centrale bank op de Japanse economie: Princes of the Yen

Economix is een prachtig en helder comic-boek waarin de geschiedenis van de economie wordt verteld, van de 17e eeuw tot nu. Zie Economix: how our economy works (and doesnt work), in words and pictures. Wordt dit de eerste Nobelprijs voor een comic book?


4 Lastminutes
vraag: fiets zadel

KOKKIE OUD WEST publ: 26-05-2017 - 02-06-2017

fiets zadel (stadsfiets)
aangeboden 28 inch fietswielen

TAAITAAI BUITEN A'DAM publ: 25-05-2017 - 01-06-2017

met vrijwel nieuwe binnenbanden. laatst was er iemand die er om vroeg. kan diegene nu niet meer vinden. de rest van de fiets krijg je er gratis bij, inclusief postrek en mandje. de remmen doet het NIET meer.. afhalen in krommenie.

ARJUNA WESTERPARK publ: 22-05-2017 - 29-05-2017

Vrijdag 26 mei: NOG PLAATSEN bij de Culinaire avond, thema:nucleaire energie in de Havelaar, inloop vanaf 16.00 uur, eten om 17.30 uur Zie ook Noppes agenda op deze website, rechtsboven. "Dr.Daan is enkele jaren werkzaam geweest op het Laboratorium voor Stralingsonderzoek bij het RIVM, waar hij meegewerkt heeft aan het opzetten van een landelijk stralingsmonitoringprogramma. In een korte presentatie zal hij toelichten wat voordelen en nadelen zijn van nucleaire energie." Dr Daan zal een film vertonen van ongeveer een half uur. Dit thema is ontstaan n.a.v. de zeiltocht die 4 Noppesleden afgelopen dagen hebben gemaakt , langs de plaats DOEL en foto's gemaakt hebben van het verlaten dorp. De thema-hapjes worden o.a. gemaakt van een variatie van de Paddestoel. Aanmelden door 5 nop over te schrijven vr 25 mei naar ARJUNA.
slijptol te leen gevraagd

MIJLSTAP NOORD WEST publ: 22-05-2017 - 29-05-2017

wie heeft er een slijptol te leen? op korte termijn. ik moet iets (kleins) van ijzer doorslijpen. noppen on overleg