facebook Naar Cyclos
LOG IN! voor forum, lastminutes enz.
rekeningwoord
wachtwoord
 (voor rekeningtoegang klik hieronder)
leden ingelogd: 0, gasten: 10

GELD en ECONOMIE

De officïele sites van de Europese Centrale Bank (ECB) in Frankfurt; en die van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB)

Kijk wat Mike Maloney heeft te zeggen over geld, (centrale) banken en nog veel meer .. in zijn Videos en zijn website The hidden secrets of money

Econoom Richard Werner maakte een documentaire over de invloed van de Japanse centrale bank op de Japanse economie: Princes of the Yen

Economix is een prachtig en helder comic-boek waarin de geschiedenis van de economie wordt verteld, van de 17e eeuw tot nu. Zie Economix: how our economy works (and doesnt work), in words and pictures. Wordt dit de eerste Nobelprijs voor een comic book?


3 Lastminutes
Nog plaatsen bij de Culinaire Thema avond op di 27 juni

ARJUNA WESTERPARK publ: 23-06-2017 - 30-06-2017

In verband met het bestellen van de dure Sliptong, graag vr zondag aanmelden....zie ook op de agenda, rechts op deze website. De Culinaire Thema-avond vindt plaats In de Havelaar Buurtcentrum, Douwes Dekkerstraat 2. Het thema is geworden: de pulsekor-visserij ( het vissen d.m.v. electrische pulsen), in vergelijking met de traditionele visserij. In de lijn met het thema staat er sliptong op het menu, met ovenfrietjes en een zomerse salade Als entree: zeewiercrackers met een garnaaltje, gegarneerd met een dillesausje Als dessert: een ijskoude verrassing. Tijdens het dessert wordt er een lezing gehouden, films vertoond van het pulse-vissen en een film over het traditionele vissen aan boord van een Texelse kotter. Je kunt je nog aanmelden door 5 nop over te schrijven naar ARJUNA, vr a.s. Maandag 26 juni. Kosten ingredienten 7,50 ter plekke te betalen. Samen ruimen we op... Vanaf 16.00 uur kun je mee helpen met de voorbereiding. Je krijgt je 5 nop dan gestorneerd... Om 17.30 u. hapje (drankjes kunnen tegen kleine prijzen gekocht worden bij de bar van de Havelaar), 18.00 uur: diner, vervolgens de lezing verzorgd door DR DAAN, TEXEL (sprekers) en ARJUNA (documentatie-materiaal: films en foto's)
DVD speler niet meer aan de praat

ELLEN JORDAAN publ: 22-06-2017 - 29-06-2017

Na installatie van mijn nieuwe televisie met kastje krijg ik mijn vrij nieuwe DVD speler niet meer aan de praat. Wie kan mij hier mee helpen?
Demeter Bio nagellak topcoat

CARO.0 OOST publ: 20-06-2017 - 27-06-2017

Top coat nagellak van Demeter ,Bio,Living Nails, The first organic nail polish worldwide 10 nop (ongebruikt )